Opgezwollen lippen

Na het vrouwelijk orgasme zijn de lippen opgezwollen en gevoelig. Dat geldt zowel voor de lippen van haar mond als de lippen voor de schaamlippen.

Stijve tepels

Zijn haar tepels niet stijf tijdens het ‘orgasme’? Dan kun je er vrijwel zeker van zijn dat ze geen orgasme heeft!

Diepe ademhaling

Tijdens het vrouwelijk orgasme wordt er niet alleen veel gekreund, de ademhaling wordt ook veel dieper. Dat is echter iets dat veel vrouwen vergeten wanneer ze doen alsof! Dus als je twijfelt, let hier dan op…

Hartslag

Wanneer een vrouw een orgasme beleeft, is haar hartslag veel sneller en heviger dan normaal. Als ze haar vrouwelijk orgasme beleeft, druk haar dan tegen je aan en probeer haar hartslag te voelen. De hartslag is ook vaak zichtbaar in de hals.

Waar is de clitoris?

Als een vrouw opgewonden raakt, zwelt haar clitoris op. Maar net voordat ze een orgasme krijgt, trekt de clitoris zich terug. Lijkt de clitoris dus plots verdwenen, dan zal het vrouwelijk orgasme echt zijn.

Maar pas op…

Elke vrouw is anders, dus misschien dat niet alle tips gelden voor elke vrouw. Begin je vrouw of vriendin niet na de volgende vrijpartij te beschuldigen van een gefaked orgasme omdat haar lippen volgens jou niet gezwollen waren. Probeer liever een aantal keer op te letten, en als bepaalde kenmerken soms wel en soms niet voorkomen, ben je op het goede spoor. Ook wanneer er meerdere kenmerken van het vrouwelijk orgasme ontbreken, wordt het misschien tijd voor een goed gesprek.