Transformeer uw huis in een comfortabele haven met de MITSUI MTXT30HP24 Airconditioner. Uitgerust met een robuuste 7.90 kW output.

Ontketen Ongeëvenaarde Koelkracht

Uitgerust met robuuste technologie levert de MITSUI MTXT30HP24 Airconditioner een indrukwekkende koeloutput van 7.90 kW, zodat uw huis zelfs tijdens de piek van de zomer een comfortabele oase blijft. Met een capaciteit van 18000+12000, kan dit premium apparaat gemakkelijk grote ruimtes aan, en zorgt het in een mum van tijd voor efficiënte temperatuurregeling. Ervaar ongeëvenaarde koelkracht met deze eersteklas airconditioner, ontworpen voor degenen die niet willen inboeten op comfort.

Geniet van de A++, Energie-Efficiënte Uitmuntendheid

Behoud uw comfort zonder uw energierekening te verhogen. MITSUI MTXT30HP24 is een A++ energie-beoordeelde airconditioner, ontworpen voor maximale efficiëntie zonder concessies te doen aan prestaties. Het milieuvriendelijke ontwerp vermindert het energieverbruik, waardoor u op energiekosten kunt besparen en tegelijkertijd positief kunt bijdragen aan het milieu. Deze airconditioner garandeert niet alleen comfort, maar ook gemoedsrust dankzij energie-efficiënt wonen.

Profiteer van de Voordelen van Geavanceerde R32-Gastechnologie

Ontdek de toekomst van huiselijke koeling met de R32-gastechnologie geïntegreerd in de MITSUI MTXT30HP24. Dit innovatieve systeem zorgt voor een efficiënte werking en biedt superieure warmte-uitwisseling, wat een optimale prestatie garandeert gedurende de levensduur. Het R32-gas is ook vriendelijker voor het milieu in vergelijking met traditionele koelmiddelen, waarmee een stap wordt gezet richting een duurzame toekomst. Omarm de geavanceerde R32-gastechnologie voor een groenere en efficiëntere koeloplossing.