Automatisk Pergola, Aur Pergola Automatiskt Tak! Poolharmoni.Se

 

Vi erbjuder även högkvalitativa pergola i aluminium som tillverkas av franska Zenisun i Saint Etienne. Vi erbjuder installation till fasta priser i hela södra Sverige. Pergola automatiskt tak

Detta är fransk design i premiumklassen med en robust konstruktion som klarar mycket snölast och är perfekta för nordiska förhållanden. Det ingår hela tio års garanti på konstruktionen samt tre års garanti på all elektronik. Det finns möjlighet att beställa till automatiska sidoväggar som skyddar mot vind, insekter och regn vid behov. Elektronik samt stomme och lameller är tillverkade i Europa.

Zenisun är certifierade av Qualimarine och Qualicoat vilket borgar för toppkvalitet på lackeringen. 

Ladda ned produktbladet här

En tämligen unik funktion i Zenisuns pergola är ”automatisk solljusreglering” av lamellerna som innebär att lamellerna automatiskt följer solens rörelse under dagen för att kunna släppa igenom så mycket ljus som möjligt och sedan stänger sig automatiskt när mörkret faller. Börjar det regna så stänger sig taket automatiskt på en gång så att ni slipper oroa er för blöta utemöbler. Via vår Wifi-styrning som är standard kan man enkelt ställa in automatisk belysning, sol-automatik, vinterstängning etc.

 

En fjärrkontroll erbjuds som tillval. LED-stripsen är jämt fördelade i pergolan inbyggda i ett antal takprofiler vilket gör att ljuset fördelas på bästa sätt runtom hela pergolan. Infravärme erbjuds för den som vill förlänga säsongen.

Alla våra Zenisun pergola är måttbeställda och vi kan leverera lösningar till de allra flesta behoven.  Steg för steg går det till så här:

1.  Tillsammans definierar vi era behov, dimensioner, färgen på din pergola mm. Ni tar bilder på ert hus och er trädgård och gör en liten skiss med mått på tomten.

2. Vi levererar en 3D-film av pergolan i er trädgård tillsammans med byggnader och alla andra produkter som ni har eller planerar i trädgården. Allt för att slutresultatet skall bli optimalt. Många kunder vill rita in utekök, trädäck, stensättningar, utomhusbelysning, pool, spabad, växthus, utedusch och sauna etc i sin trädgård. 3D-filmen ingår i priset om ni köper pergolan, annars kostar den från 1.995:- ink. moms. Pergola automatisk

3. Ni beställer. Vi presenterar en konstruktionsritning med alla detaljer som ni sen godkänner.

4. Installatören som är kopplad till din region gör ett hembesök. Målet är att validera de sista punkterna som är nödvändiga för att realisera de personliga specifikationerna, som kommer att ligga till grund för tillverkningen av din pergola. Det är efter detta möte som produktionen av din pergola börjar.

5. Vi tar hand om allt! Vi planerar ett datum för installationen av din pergola. När dagen kommer så monteras och funktionstestas er pergola. Ni får användarinstruktioner och montören ger dig en kort utbildning. Läs gärna informationen nedan innan ni ber om pris via epostformuläret. Ring oss gärna om ni har ytterligare frågor på 042 – 44 24 260!

PRISEXEMPEL MED STANDARDINSTALLATION

  
Vår pergola levereras som standard med Wifi-styrning  samt LED-belysning. Standardhöjd är upp till 3 meter men färg och höjd är valfritt.

Zenisun pergola: 4 x 3 meter med LED och utan sidoväggar: 129.995:- ink. moms inklusive standardinstallation(el-installation ingår ej) på trädäck eller stensättning. Installationen förutsätter att det finns betongplintar eller motsvarande fundament att fästa stolparna i.

Visit here: https://www.poolharmoni.se/automatisk-pergola/