Hoe kom je in contact met KLM?
KLM vliegt al enkele decennia passagiers met een uitstekende klantenservice. De luchtvaartmaatschappij zorgt ervoor dat elke passagier zorg en comfort krijgt tijdens de reis. Bereik de KLM-klantenservice en ontvang hulp en begeleiding bij boekingen en andere doeleinden.
Manieren om contact op te nemen met KLM:
In gesprek: u kunt de klantenservice van KLM bellen, antwoord krijgen op uw vragen en tegelijkertijd twijfels wegnemen. Probeer de volgende stappen om de klantenservice te bereiken via het )24-uurs telefoonnummer van KLM:
Bel +1(802) 209-2600Luister naar de IVR voor instructiesDruk op de betreffende nummers voor een vraag.U kunt ervoor kiezen om met een medewerker van de klantenservice te praten.
Online chat: KLM biedt een chatvenster voor mensen die de klantenservice willen bereiken. Een gesprek voeren via geschreven berichten:

Bereik de officiƫle website van KLMKlik op het pictogram voor contactoptiesKlik op het blauwe chatpictogramVoer uw berichten in het chatvenster inStuur ze naar de KLM-vertegenwoordiger.
Op WhatsApp: U kunt WhatsApp-berichten sturen voor de dringende vragen over uw geplande KLM-vlucht. Het is de snelste manier om een reactie van de klantenservice te krijgen. Verbinding maken via WhatsApp:

Bezoek klm.comGa naar de klantcontactpaginaKlik op de WhatsApp-optieU kunt berichten verzenden via de webchat of uw telefoonKrijg direct antwoord op vragen van de klantenservice.
Op sociale media: De berichten van verschillende vragen of klachten kunnen ook via de volgende kanalen worden verzonden:
Facebook-messengerhttps://m.me/KLM?ref=src:klweb_contactpage;lang:en_US
Voor informatie over Hoe komt u in contact met KLM, verwijzen wij u naar de hierboven beschreven manieren voor hulp.
https://www.flieves.com/nl/nieuws/hoe-kom-je-in-contact-met-klm