Het maakt niet uit of u een appartementencomplex, winkelcentrum of kantoorgebouw bouwt, de uitbreidingskosten zullen verschillen. Zorg ervoor dat u zich bewust bent van deze kosten voordat u begint met de bouw.
De uitbreidingskosten van Piser zijn: - Foundation, Footing en Piers - Beams and Liggels - Trusses and Beams - Heien.
Kosten voor de stichting
Pier- en balkfunderingen bieden een lagere totale kosten dan stichtingen op betonnen plaat, maar ze zijn niet zo sterk. Bovendien hebben deze gebieden de neiging om knaagdieren en insecten aan te trekken die kunnen leiden tot dure ongediertebestrijdingsproblemen.
Pier- en balkfunderingen zijn ideaal voor gebieden met expansieve grond, waardoor schade wordt veroorzaakt door de schakelen. Ze zijn ook geschikt voor huizen gebouwd op hellende grond of overstromingsgevoelige zones.
Als de Aanbouw fundering maken van een huis buigt, moet het mogelijk worden rechtgetrokken met koolstofvezel- of staalversterkingsstrips die in de grond naast de muur worden gedreven. Prijzen voor deze strips zijn afhankelijk van de grootte en de ernst van het probleem.
Kosten voor de voeten
Een voet is de basis van een betonnen pier, die eruit ziet als een ondersteboven "T". Dit helpt het gewicht van een betonnen pier over een breder gebied te verdelen, waardoor de stabiliteit en ondersteunende capaciteit wordt vergroot.
In feite is uw voet het meest essentiële element van de stichting. Zonder één kunnen uw pijlers niet ver genoeg onder de oppervlakte doordringen om problemen met zinken te voorkomen.
De kosten van voetkosten variëren op basis van het aantal benodigde pieren en de grootte van de structuur. Zwaardere structuren hebben vaak meer pieren nodig die dichter bij elkaar zijn opgespreid voor stabiliteit, waardoor de kostenefficiëntie wordt verhoogd.
Kosten voor de pieren
Pieren zijn een soort fundering die onder de grond begint en een korte afstand erboven stijgt. Ze worden vaak gebruikt in gebieden die gevoelig zijn voor overstromingen of bodems met een hoog klei -gehalte die kan zwellen en krimpen met veranderingen in vochtspiegels.
Piers biedt een langetermijnfunderingsoplossing die traditionele uitgegraven stichtingen overleeft, waardoor ze op de lange termijn minder duur zijn. Hun installatie vereist echter een uitgebreide planning - inclusief architectonisch ontwerp en het verkrijgen van vergunningen.
Kosten voor de liggers
Stalen brugconstructie vereist vaak de expansiekosten van de ligger als gevolg van negatieve buiging van de balken tijdens de installatie.
Wanneer dit gebeurt, kan dit leiden tot trekscheuren bovenop de balk en uiteindelijk resulteren in instorting van brugbrug.
Om dit probleem te voorkomen, moeten liggers worden ontworpen met buiging en dode belastingeffecten in gedachten. Dit kan worden bereikt met behulp van een computerprogramma om sectie -eigenschappen te berekenen, evenals momenten en schaar onder verschillende belastingen.
Kosten voor de balken
De basis van uw huis moet sterk genoeg zijn om expansie- en contractiekrachten te weerstaan. Er zijn verschillende bundeltypen beschikbaar voor gebruik in uw woning, zoals staal, beton en hout.
Selecteer voor de goedkoopste optie lichtgewicht zachthout zoals Hemlock, dennen en sparren. Deze lumbers hebben het minste gewicht, dus ze zijn gemakkelijker te transporteren en te installeren.
Voor extra sterkte en stijfheid, kies voor gemanipuleerde composiet houten balken zoals LVL (gelamineerd fineer hout) of glulam. Deze composietstralen bevatten meerdere dunne lagen hout dat verbonden is met sterke lijmen om een structureel geluidsstructuur te vormen die esthetisch aantrekkelijker en kosteneffectiever is dan standaard hout.
Kosten voor de spanten
Spanten zijn er in verschillende prijzen, afhankelijk van het type, de grootte en de materialen;
Naast spanten zijn er andere structurele componenten die moeten worden geïnstalleerd. Deze omvatten kranen, bezorgdiensten en ontwerpingenieurs.
Spanten zijn meestal minder duur, sneller en duurzamer dan stokgebouwde daken en zijn dus zinvol voor grotere huizen met open plattegronden.