Laser ontharing kan worden gebruikt om ongewenste haargroei te verwijderen. Het is een zeer effectieve oplossing die je huid glad en zijdeachtig laat zonder stoppels, rode bultjes of ingegroeide haren.
Een behandeling kan maximaal zes sessies duren voor permanente haarreductie. Het exacte aantal behandelingen is afhankelijk van het gebied en uw huidtype.Gratis proefbehandeling
Laser Hair Removal Amsterdam is een veilige, effectieve en permanente manier om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Het werkt door een laserpuls uit te zenden die de wortels van de haarzakjes beschadigt, die haargroei remt.
In tegenstelling tot scheren en wassen, die irritatie voor de huid veroorzaken, heeft laser ontharing geen bijwerkingen, geen downtime en is een veilige optie voor alle huidtypen. Het voorkomt ook scheermesbultjes en ingegroeide haren.
Een reeks behandelingen is noodzakelijk voor optimale resultaten, gemiddeld zijn zes sessies vereist. Het aantal sessies is afhankelijk van het gebied, haartype en huidskleur.
Bovendien moet u waxen, plukken en elektrolyse minimaal vier weken voordat de behandeling begint voorkomen. Uw arts kan aanraden om een huidverlichtingscrème te gebruiken vóór de behandeling om het donkerder van de behandelde gebieden te voorkomen.Laatste laser ontharing
Laser ontharing werkt door haarzakjes aan de wortel uit te schakelen, wat toekomstige groei vermindert of elimineert. Behandelingen worden meestal tussen de vier en acht weken verdeeld, afhankelijk van het behandelde gebied en de snelheid van haargroei.
U kunt tijdens de procedure pijn verwachten, maar het is draaglijk. We koelen de huid en nemen onze tijd om de behandeling op een comfortabele manier te voltooien.
Uw arts zal u vertellen hoe lang u de blootstelling aan de zon voor en na de behandeling moet vermijden. Het is ook belangrijk om dagelijks een zonnebrandcrème te gebruiken.
Bijwerkingen kunnen blaarvorming, korsting, littekens of veranderingen in de huidtextuur zijn. Zelden kan het verwijderen van laser haarhaar de huidskleur verlichten, die permanent kan zijn.
Mensen met een donkere huid lopen vooral het risico op donkerder of bliksem van hun huidskleur. Dit komt omdat het pigment in uw huid het laserlicht absorbeert, waardoor het minder effectief is.
Bovendien is de Alexandrite -laser minder pijnlijk dan ND: YAG omdat het de helft van de energie gebruikt die de ND: YAG -laser aan de huid geeft. Op deze manier is de pijn van de procedure verminderd en zijn de resultaten effectiever.
Het duetto MT EVO heeft een contacthuidkoelsysteem dat de verwarming in de opperhuid beperkt en het risico op brandwonden tijdens behandelingen vermindert. De machine is ook compatibel met de Zimmer Skin Cryo -handstukadapter die koude lucht naar de behandelingszone leidt voor comfort en verminderd ongemak tijdens behandelingen.Alle huidtypen
De beste laser ontharingsprocedure is er een die op maat is gemaakt voor uw unieke huidskleur en textuur. Onze therapeuten werken met Alexandrite, diode en ND-YAG-lasers, elk ontworpen voor een specifiek doel.
Elk lasersysteem is specifiek gekoppeld aan uw huidtype, wat betekent dat u van begin tot eind in goede handen bent. We zijn tenslotte niet geïnteresseerd in het veroorzaken van irritatie in uw gevoelige huid.
Een laser verwarmt de haarfollikel voor voordat hij deze richt met lichte pulsen. Dit proces is snel en pijnloos. De resulterende resultaten zijn langdurig en uiterst effectief.
Lasers zijn een geweldige manier om ongewenst haar te verwijderen, maar ze zijn niet zonder hun nadelen. U kunt bijvoorbeeld tijdelijk haarverlies en hergroei ervaren na de behandeling, dus u moet dienovereenkomstig plannen. Bovendien moet u minimaal acht weken voorafgaand aan uw sessie de blootstelling aan de zon en zelfbekleding vermijden. Het is ook slim om een beoefenaar te kiezen met ervaring en training in de nieuwste technologische vooruitgang.