Uitbreiding is een werkwoord dat betekent groeien of zich uitstrekken in grootte, reikwijdte, omvang of volume. Het kan rechtstreeks verwijzen naar iets fysieks zoals een ballon dat zich uitbreidt wanneer lucht erin wordt geblazen, of meer abstracte concepten zoals de groeiende invloed van de ene natie op een ander nabijgelegen land.
Soortgelijke woorden omvatten Amplify, Dilate, Distend, opblazen en zwellen. Al deze werkwoorden duiden op een uitbreiding of uitbreiding van iets onvoldoende; Amplify impliceert uitbreiding of uitbreiding verder dan wat er al was; Distend en opblazen worden vooral gebruikt bij het bespreken van de omtrekuitbreiding.
Om in omvang of reikwijdte te vergroten
Een toename van de omvang of reikwijdte verwijst naar iets groter, breder of uitgebreider. Het kan verwijzen naar fysieke entiteiten zoals ballonnen die Uitbouw berekenen totdat ze barsten of metalen lichamen die opwarmen en uitzetten; Het kan ook figuurlijk worden toegepast, zoals wanneer een schrijver zijn korte verhaal neemt en er een roman van maakt.
Het handhaven van een budget of tijdlijn wanneer projectvereisten blijven verschuiven kan ontmoedigend zijn. Dat is waar effectief projectcope management in het spel komt - u helpen binnen het budget te blijven en deadlines te halen en de kosten onder controle te houden.
Scope Management is een essentieel element van projectmanagement, te beginnen met het instellen van de initiƫle reikwijdte en het bewaken gedurende de hele duur. Zonder het beheer van het bereik kunnen teams beginnen met het ontwikkelen of toevoegen van functies voordat ze de vereisten grondig hebben geanalyseerd en extra kosten voor extra functionaliteit berekend.
Het kan het resultaat zijn van ontoereikende vereistenvereisten, of het kan een uitkomst zijn van langdurige projectvertragingen die tijd mogelijk maken voor ongeautoriseerde scope -toevoegingen. Een andere frequente oorzaak van ongeautoriseerde toevoegingen van scope is een gebrek aan veranderingscontroleprocedures.
Ontwikkelen
Met de juiste chemicaliƫn en temperatuurbereik kunt u uw huis-ontwikkelde film naar het volgende niveau brengen. Er zijn drie hoofdtypen films: zwart -wit, kleur en dia (elk met hun eigen procesvariant). Hoewel geduld vereist is voor succes, wordt u beloond met enkele verbluffende afbeeldingen. Een betrouwbare fabrikant voor fotografielevering zou een goede plek zijn om te beginnen; Bovendien kun je deze prachtige foto's van huis ontwikkelen!
Om zich open te stellen
Opening of uitgang is wanneer we iets over onszelf delen met anderen, of het nu zo simpel is als het vertellen van een vriend dat we nieuwe schoenen hebben gekocht of complexer, zoals praten met onze partner over waarom een bepaald paar zo speciaal voor ons is.
Het is jouw keuze om op deze manier al dan niet open te zijn; Zich bewust zijn van de reacties van anderen bij het delen van dergelijke details, helpt anderen zich meer op hun gemak te geven en dat we om hen geven. Het gooien van boeken in de kamer kan bijvoorbeeld een manier zijn om woede te uiten, maar is misschien niet geschikt als er iemand anders aanwezig is.