Overstappen naar een cloud server betekent in wezen uw bedrijf wordt gehost op het internet, in plaats van op een in-house server. Interne servers komen met hun eigen problemen, en vereisen gewoonlijk een uitgebreide IT-afdeling om de dingen te houden dan tikt en aan de redding moeten alle crises te komen.
Wat betekent cloud computing voor bedrijven eruit? Nou, de grootste element voor het bedrijfsleven heeft de neiging om hosted desktops zijn. Dat betekent dat, in plaats van te zitten en te werken aan een specifieke computer op uw werk, kunt u deze vanaf elke locatie en op elk apparaat - want alles wat je nodig hebt is op het internet. Oh, en alles wordt afgehandeld door uw cloud service provider - wat betekent minder werk voor u.
Dus wat doet Cloud Computing betekenen voor uw bedrijf?
Geld besparen
Geld besparen is de reden dat de meeste ondernemers over te schakelen naar cloud hosting oplossingen. Je hoeft geen software of hardware bijna zo vaak (of helemaal niet) te upgraden, en je zult in staat zijn om uw IT-afdeling drastisch te verminderen - zo niet veeg het uit totaal, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf.
Maak uw medewerkers gelukkiger
Iedereen weet tevreden medewerkers zijn de sleutel tot een succesvol bedrijf. Nou ja, misschien niet iedereen weet. Maar de succesvolle jongens zeker doen. Hoe kan een cloud-oplossing maakt uw medewerkers gelukkiger? Door hen te laten werken vanuit huis en op hun eigen apparaten. Het geven van uw werknemers meer autonomie zal laten zien dat je ze vertrouwen en hulp te verhogen van hun productiviteit.
Werken van overal
De voordelen van de mogelijkheid om te werken vanaf elke locatie verder dan het maken van uw medewerkers gelukkiger. Als je veel reist voor uw bedrijf of een lange reistijd, kan een <a href="http://www.gatewaytechnolabs.de/">individuelle softwareentwicklung</a> kunt u die tijd productief te gebruiken. Kinderen zijn ziek? Sneeuw het blokkeren van de oprit? Als je het niet kunt maken in het kantoor - geen probleem, gewoon werken vanuit huis.
Zijn er ook nadelen van Cloud Computing?
Er zijn nadelen, natuurlijk. Het zetten van uw business 'documenten en gegevens in de handen van een externe factor betekent dat het zou minder veilig zijn. Je hoeft niet zo veel controle over het, en waardoor werknemers te werken vanuit hun eigen apparaten is een pad vol met potentiële gevaren voor veiligheid - maar dat betekent niet noodzakelijk dat uw bedrijf zal onveilig zijn. In feite zou het veiliger zijn: als je in-house server uitvalt en uw IT-jongens kunnen niet redden het, wat dan? Gedeelde internet servers kan drastisch verminderen het risico van verlies van belangrijke gegevens.
Cloud Computing is voor uw bedrijf?
Is het maken van de overstap naar de cloud goed voor u en uw bedrijf? Nou, is de kans groot dat u al gebruik van deze tot op zekere hoogte <a href="http://www.gatewaytechnolabs.de/cloud-dienste">Cloud Dienste</a>. Heeft u Gmail of een andere externe webmail dienst te gebruiken in plaats van een in-house e-mail server? Hoe zit het met Google Docs, Dropbox, of een andere online storage-oplossing? Die dingen zijn allemaal gehost op cloud servers.