360move är det solklara valet när du letar efter en flyttfirma i Malmö. Med vårt motto: ”Vi gör det enkelt att flytta” gör vi din flytt till ett rent nöje. Från vår flyttfirma får du alltid förstklassig service oavsett fråga eller fundering. Vi är alla här för att göra din flytt lättare! Vi tål att jämföras med andra flyttfirmor i Malmö.


Vi kan dessutom lösa dina långväga flyttar! Ska du göra en längre flytt från Malmö? Inga problem! 360move löser flytten med våra inrikes-bilar som rullar varje dag året runt. Det spelar ingen roll vart i landet du ska flytta, vi hjälper dig.


360move flyttfirma ger marknadens bästa garantier med avbokningsskydd, trygghetsgaranti och säkra betalningar. Med våra flyttpaket får du även en tydlig överblick över kostnaden långt innan flytten drar igång och kommer inte bli överraskad av startavgifter, avgifter för tunga lyft eller körersättningar.


Vi skulle dessutom vilja påstå att vi är den bästa flyttfirman i Malmö, hela Skåne och troligtvis hela landet. Det är det inte bara vi som tycker. Läs gärna våra kundomdömen och se vad andra tycker så kommer du att mötas av hundratals andra som varit extremt nöjda. Precis lika nöjda som vi är övertygade om att du kommer bli när du väljer vår flyttfirma.