Snorken, åndenød i lang tid, vågner op med hovedpine om morgenen og føler sig træt efter at have sovet. Indikerer søvnproblemer og kan være relateret til søvnapnø. Lægen kan identificere problemet og give passende behandling for søvnapnøen. Men det er stadig bedre at forstå, hvad det handler om.

Pas på!

Læger kan ikke let genkende søvnapnø. Der er ingen rutinemæssige laboratorietests for at bekræfte din tilstedeværelse, men hvis din læge har mistanke om søvnapnø, vil din partner eller et andet familiemedlem blive bedt om at observere dit søvnmønster, før du behandler apnøen med modafinil danmark.

Der er tre typer af søvnapnø: obstruktiv, central og kompleks. Ved obstruktiv søvnapnø er patienten åndenød under søvn. Ved kompleks søvnapnø viser patienter symptomer på obstruktiv søvnapnø, men udvikler sig til central søvnapnø, når de behandles med et luftvejsaflastningsapparat eller til køb modafinil online.

Hvis det ikke behandles, øger det risikoen for hjerteanfald, forhøjet blodtryk, slagtilfælde, diabetes og fedme. Sandsynligheden for arbejdsulykker er også høj. Fordi du er distraheret og søvnig – du kan faktisk falde i søvn, mens du kører eller taler! Dette er en alvorlig apnø, der kan ødelægge dit liv.

Behandling af søvnapnø og vejrtrækningsapparater, såsom vedvarende positivt luftvejstryk eller CPAP.

Kirurgisk behandling

Adskillige kirurgiske eller kirurgiske behandlinger er tilgængelige for obstruktiv søvnapnø. Fjernelse af forstørrede adenoider eller mandler udføres normalt hos patienter med denne tilstand.

En anden tilgang, avanceret i genioberkulose, er at flytte kæbeknoglen for at placere tungen og rense luftvejene for enhver obstruktion. Dette sker, når uvulopalatopharneoplastik er ineffektiv.

Kirurger udfører også en hyoid myotomi, mens de skrider frem i den genitale tuberkel. Hyoidbenet, eller knoglen i den forreste og øverste del af nakken, flyttes for at styrke tungebunden. Komplikationer er sjældne, men de kan nogle gange bedøve tandnerverne eller forårsage unormal bleg hud under øjne og næse. Kirurgi er dyr og smertefuld, og resultater er ikke altid garanteret.

Sikker og smertefri behandling af søvnapnø

CPAP

Til almindelig søvnapnø har det vist sig at være effektivt at sove med CPAP. Et rør, der forbinder næsen eller munden eller begge dele til enheden, giver det nødvendige tryk for at skubbe luft ind i luftvejene. Det anbefales til patienter med central og obstruktiv søvnapnø. Trykket styres efter patientens tilstand. Denne skal bæres hver nat - men sammenlignet med dyre operationer og uventede resultater er CPAP en bedre mulighed.

CPAP'er er generelt dækket af forsikring, og dem, der er dækket af forsikring, er af den bedste kvalitet. Denne kan også lejes ud til din egen; på denne måde kan du vælge den bedste CPAP eller køb modafinil uden recept for dig, før du beslutter dig for at købe enheden.

Tandudstyr

De, der ikke er kandidater til CPAP, modtager tandsæt. Det er lidt dyrt og ubelejligt. Patienter, der bruger bøjler til at behandle søvnapnø oplever overdreven spytsekretion, mundtørhed og ændringer i tandstillingen.