Søvnforstyrrelser har en indvirkning på en persons hele livskvalitet, da de er forbundet med problemer med at falde i søvn, forblive i søvn, mængden af ??søvn, søvnkvaliteten og opmærksomhedsniveauet i løbet af dagen. Der er 81 anerkendte søvnforstyrrelser. Søvnapnø, rastløshed, narkolepsi og restless leg syndrome er de mest udbredte søvnforstyrrelser (RLS). De fleste problemer med søvnforstyrrelser kan afhjælpes ved at ændre ens rutiner og handlinger. Natteskræk, søvngængeri, moshing, sengevædning og sammenbidte tænder er eksempler på parasomnier. Parasomnier er søvnforstyrrelser, der forårsager forstyrrelser.

Søvnapnø er et åndedrætsproblem, der generelt er ledsaget af høj snorken. Mennesker, der har søvnforstyrrelser, får ikke nok ilt, mens de sover og har korte perioder i løbet af natten, hvor deres vejrtrækning stopper. Obstruktiv søvnapnø og central søvnapnø er de to former for søvnapnø, der behandles af modafinil danmark. Den hyppigste form er obstruktiv søvnapnø, som er forårsaget af en blokering i luftvejene, mens du sover. Central søvnapnø er karakteriseret ved en forsinkelse i hjernens signal om at trække vejret og er svær at opdage. Ved begge former for apnø vågner en person ofte flere gange i løbet af natten for at inhalere uden at være klar over det. Søvnapnø kan være dødelig, hvis den efterlades ubehandlet og udiagnosticeret i en længere periode. Tilstandens alvor dikterer, hvordan den håndteres.

Moderat søvnapnø kan håndteres ved at lave livsstilsændringer såsom at reducere vægten og sove på din side. Der er dog gadgets, der kan bæres, mens du sover, for at hjælpe med at holde luftvejene åbne. Mild til svær søvnapnø behandles typisk med en CPAP-maskine, der skubber luft ind i din næse gennem en næsemaske. Den konstante luftstrøm bevarer luftvejen åben og klar. Ved mere alvorlige former for apnø anvendes en Bi-level PAP (Bi-PAP) maskine, eller du kan køb modafinil online. Når en person inhalerer, sprøjter maskinen med to niveauer luft ved et højere tryk; ved udånding falder trykket. I tilfælde, hvor CPAP er ineffektiv, eller når en patient har en ansigtsabnormitet, der fremmer søvnapnø, er kirurgiske teknikker til at udvide luftvejene påkrævet.

En anden søvnforstyrrelse, der involverer problemer med at sove, besvær med at forblive i søvn, at stå op for tidligt, samt søvntilstand misforståelse er søvnløshed. Livsbegivenheder kan nogle gange forårsage søvnløshed, men de er typisk kun korte. Dette kaldes forbigående eller hurtig søvnløshed. Kronisk søvnløshed er at sove dårligt de fleste nætter i en uge eller mere. Forskellige årsager, herunder fysiske og psykiske sygdomme, er generelt involveret. Kronisk søvnløshed er oftest forårsaget af depression og behandlet med køb modafinil uden recept. Kronisk søvnløshed kan på den anden side være forårsaget af misbrug af koffein, alkohol og narkotika. En afbrydelse i søvn-/vågningscyklussen, såsom skifteholdsarbejde eller andre aktiviteter om natten, kan også fremkalde kronisk søvnløshed. Andre vaner, der kan bidrage til søvnløshed, omfatter søvnangst og vedvarende stress. Forbigående, kortvarig og kronisk søvnløshed kan alle hjælpes med medicin og adfærdsbehandling.