Provigil is een farmaceutisch preparaat waarvan het actieve bestanddeel wordt gebruikt voor bemodafinil. Het formaat is in tabletten en wordt voorgeschreven aan volwassenen met narcolepsie, dat wil zeggen slaapaanvallen. Narcolepsie veroorzaakt overmatige slaperigheid in de loop van de dag en zorgt ervoor dat getroffen personen abrupt in slaap vallen, in onbelangrijke gevallen, en normaal gesproken moeite hebben om een ​​alerte toestand te behouden. Voor jou Provigil bestellen Weet dat het formaat van Provigil-tabletten 100 honderd mg of 200 mg is.

 

Wat is het werkingsmechanisme ervan?

Onderzoek heeft aangetoond dat Provigil, als stimulerend medicijn, de mono-amino-neurotransmitters verhoogt en ook de histamine verhoogt. Het verhoogt ook matig de serotonine en noradreline. Om deze reden hebben neurowetenschappers vastgesteld dat de werkzame stof modafinil het bewustzijn en de alertheid bevordert.

 

Hoe moet dit middel gebruikt worden?

De aanbevolen dosis provigil kopen voor een persoon met narcolepsie varieert van 200 mg tot 400 mg per dag. De algemene dagelijkse dosis wordt doorgaans verdeeld in twee doses, waarvan er één 's ochtends wordt ingenomen en de andere rond het middaguur. De dagelijkse dosis begint gewoonlijk bij 200 mg, waarna de arts deze naar behoefte verhoogt tot maximaal 400 mg per dag.

 

 

Volwassenen met obstructieve slaapapneu, de dagelijkse dosis modafinil is 200 mg. U kunt het 's ochtends als een enkele dosis innemen.

 

Volwassenen met een slaapstoornis die verband houdt met ploegendienst, moeten elke dag, ongeveer 1 uur vóór aanvang van de dienst, 200 mg innemen.

 

Er kan met verschillende elementen rekening worden gehouden om te bepalen welke dosis iemand nodig heeft: zijn gewicht, zijn gezondheid en of hij verschillende medicijnen gebruikt. Als uw arts een andere dosis heeft aanbevolen dan de dosis die online is geïndexeerd, verander dan niet langer de manier waarop u de medicijnen gebruikt zonder eerst uw arts te raadplegen.

 

 

Het is cruciaal om koop modafinil online en gebruik dit geneesmiddel zoals voorgeschreven door uw arts. Als u een dosis achterwege laat, neem dan de medicijnen in zodra u dit merkt en hervat de behandeling zo snel mogelijk. Vermijd het te laat innemen van de medicatie in de middag of avond, omdat dit u kan beletten in slaap te vallen tijdens uw dagelijkse slaaptijd. Gebruik niet langer een dubbele dosis om een ​​tekort aan dosis in te halen. Als u er niet zeker van bent koop modafinil nederland wat u moet doen nadat u een dosis heeft gemist. Vraag uw arts of apotheker om advies.

 

Provigil zonder recept - Goedkope prijs van Modafinil in online apotheek

Provigil (Modafinil) wordt in de online winkel met uitstekende kortingen verkocht, omdat het patent is verlopen. Om deze reden zijn de kosten gedaald en kun je vaak profiteren van kortingen op de eerste bestelling, gunstige voorwaarden voor verzending en zijn er flessen met niet alleen de dosering van 100 mg, maar ook de dosering van 200 mg. Als u op online apothekensites over Modafinil leest, zult u misschien ook merken dat dit mogelijk is koop provigil nederland om slaapapneu te behandelen en heeft de voorkeur als stimulerend middel voor degenen die wakker en gefocust moeten blijven voor sport of examens aan de universiteit.

 

Conclusie

Modafinil is een neurostimulatiemedicijn dat alleen als noötropisch medicijn wordt gebruikt vanwege het vermogen om cognitieve functies te verbeteren, de intelligentie positief te beïnvloeden en de fysieke en mentale prestaties te verbeteren. Modafinil 200 mg is een veilige concurrent van amfetamine en methylfenidaat (Ritalin), omdat het niet verslavend is.