Katoenen sportsokken zijn niet geschikt in koude, natte omstandigheden. Katoen verliest al zijn isolerende eigenschappen als het vochtig wordt en kan net zo goed niets aan de voeten hebben. 
Bovendien maakt het niet uit hoe lekker de winterlaarzen zijn. De voeten zullen transpireren bij het dragen van katoenen sokken, wat resulteert in koude, vochtige voeten. Sokkenwol is de beste keuze tijdens het winterseizoen. Wol online kopen 
De voordelen van online garenwinkelen Overweeg om directe toegang tot de handelaren te hebben wanneer u online garen wilt kopen. 
Online retailers bieden vaak incentives zoals first-time en bulk kortingen omdat ze een aankoop willen doen. Bestel bulk om een volume kleurstof in één keer te verkrijgen, artikelen die alleen voor lidmaatschap zijn, enz.Niet gedwongen het huis te verlaten, een broek te dragen of te stoppen met werken aan het huidige project!Online garenaankopen zijn vaak handig voor breiers en breiliefhebbers. Online winkels kunnen, in tegenstelling tot fysieke breiwinkels, een verscheidenheid aan garensoorten, kleuren en breinaalden leveren. Aan de andere kant rekenen ze een zeer lage prijs voor het complete pakket. Er zijn geen kosten verbonden aan het onderhoud van de winkel.Krijg de perfecte kleuren voor het komende project door online garen te kopen zonder talloze winkels te bezoeken. Voor altijd kopen zonder risico of met een laag risico van welke aard dan ook; Voordat u een aankoop doet, kunt u op internet zoveel zoekopdrachten uitvoeren als u wilt.De eigen vezel- en garenprofessionals kunnen helpen bij het vinden van de juiste garens voor de projecten, en ze zijn altijd online beschikbaar bij Darn Good Yarn.Gebruik de zintuigen om een garen te kiezen! De meeste online garenwinkels doen fantastisch werk door de eigenschappen van het garen te beschrijven om duidelijk te begrijpen wat je kunt krijgen (inclusief Darn Fantastic Yarn natuurlijk). Wol online kopen is de beste keuze.
Dit is een hilarische gedrukte advertentiecampagne van Katia Wol om het breien, dat dagelijks minder en minder populair wordt, en het nut van wol voor breien te promoten. Het initiatief probeert breien nieuw leven in te blazen en benadrukt waarom het cruciaal is en hoe het mensen op andere manieren ten goede kan komen. Om te benadrukken dat breien de tijd zou helpen doden en zou helpen de spanning te bestrijden die typisch wordt geassocieerd met communicatie, vooral op telefoons, tonen commercials een wandklok en een telefoon die door breipennen is geraakt. 
Patroon voor het breien van een vlinder 
Butterfly Stitch Knitting is een unieke manier om de wol te naaien. Voel je vrij om elke goede maat garen en naalden te gebruiken voor het creatieve ambacht. Kamgaren en breinaalden maat 7 werden gebruikt om mijn monster te maken. 
Breinaalden en garenTapijtschaar en naalden
Een prachtig garen van uitstekende kwaliteit, geproduceerd met de ideale verhouding van merinowol en acryl, heet Katia Merino Aran. Het snoer is stevig, zacht en eenvoudig om mee te werken. Gebruik Katia Merino Aran om prachtige accessoires zoals sjaals, mutsen en dempers te haken of om een knusse trui of vest te breien!