Har du lyst på deilig pakistansk mat eller tenker du på å feire Eid med familie og venner i år? Hvis ja, vil du være glad for å vite at det har blitt ekstremt enkelt å få mat fra favorittrestaurantene dine levert på dørstokken. Hvis du bor i Sandvika Norge og ser etter de beste stedene å spise pakistansk mat, fortsett å lese for å finne mer.

 

Tandoori kylling

 

Tandoori kylling er en populær pakistansk rett laget av kylling som er marinert i en yoghurtbasert krydderblanding. Kyllingen stekes vanligvis i tandoor (en indisk ovn) eller grilles i vanlig ovn. Det er en flott forrett eller forrett når den serveres med en side av salat, myntechutney eller yoghurt. Det er også et flott pakistansk Selskapsmat-valg som hovedrett hvis den serveres med ris og/eller naan.

 

Naan

 

Naan er en type ovnsbakt flatbrød som serveres til de fleste indiske og pakistanske retter. Deigen som brukes til å lage naan er vanligvis laget med yoghurt, vann og en eller annen type gjær. Den typen naan som serveres på de fleste restauranter er vanligvis vanlig, hvitløk eller fylt med ost eller annet fyll. Du kan også prøve å be om ekstra smør på naanen for å gjøre den ekstra deilig.

 

Kebabs

 

Kebab er en av de mest populære rettene i Pakistan. Den kan lages av fårekjøtt, storfekjøtt, kylling eller til og med grønnsaker. Du kan spise kebab alene, og servere den i wrap eller på en burgerbolle. Noen av de mest populære og deilige kebabene som serveres i pakistanske restauranter inkluderer seekh kebab, shahi kebab og tikka kebab. Du kan også besøke din lokale kebabbutikk og be dem lage fersk kebab til deg. Det er mest sannsynlig at de sier ja hvis du tilbyr å betale dem litt ekstra.

 

Kylling Biryani

 

Biryani er en risrett som tilberedes med kjøtt, grønnsaker og krydder og serveres med en side av raita, chutney eller karahi (en krydret sausrett). Kylling biryani er laget med duftende basmatiris (vanligvis krydret med krydder og safran), og biter av kylling og grønnsaker, og serveres med en side av raita og karahi. Biryani er et populært Indian Food SANDVIKA mat til middag.

 

Lammekarahi

 

Lammekarahi er en krydret sausrett laget med lam og/eller kylling, grønnsaker og krydder. Det er også kjent som Lahori kylling og er et populært valg når du bestiller kylling biryani. Den kan serveres som forrett, hovedrett eller som tilbehør. Når den serveres som forrett, blir den vanligvis ledsaget av naan eller en risrett. Lammekarahi er vanligvis veldig krydret, så sørg for at du forteller serveren om å gjøre det mildt hvis du ikke liker krydret mat. Den kan også lages ekstra spicy hvis du vil svette litt.


 Få tak i deilig pakistansk mat 


Hvis du er en fan av autentisk pakistansk mat og bor i Sandvika, Norge, bør du prøve å få tak i deilig pakistansk mat. Så, hva venter du på? Gå videre og bestill dine pakistanske favorittretter med en gang.